YORULMAZ YAT SERVİS - Yanmar&Kohler&Opacmare Deniz Motorları Yetkili Servisi

YORULMAZ YAT SERVİS - Yanmar&Kohler&Opacmare Deniz Motorları Yetkili Servisi

Karabağlı Cad. Deni̇zyıldızı Si̇tesi̇ No.88 Turgutrei̇s Bodrum - Muğla

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 488

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

YORULMAZ YAT SERVİS - Yanmar&Kohler&Opacmare Deniz Motorları Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

Mehmet Özer 12.10.2020

Turgutreis bölgesindeyken teknemizin hidroforunda sorun yaşadık ve kaptanımızın tavsiyesi ile Yorulmaz Yat Servisini aradık, gelen servis elemanları yarım beygir gücünde DC elektrik motorunda sorun var diyerek motoru söküp ısrarla atölyede yapmamız lazım diyerek alıp götürdüler ve aynı akşam motorumuzu geriye getirip motorun rulman, keçe ve tüm kömürlerini değiştirdiklerini söyleyerek 2500 TL talep ettiler. Netice olarak kendilerine vermiş oldukları hesaba yarım beygir bir elektrik motoru için son derece fahiş olmasına rağmen yaptıkları 300 TL indirim sonucu 2200 TL yatırdık. Firma yapmış olduğu işle ilgili herhangi bir faturada vermedi. Ancak yaklaşık 3 hafta sonra Göcek’te iken aynı motorda sorun yaşadık ve başka bir servis çağırdık. Daha önce elektrik motoru üretiminde de tecrübesi olan bir elektrik mühendisi olarak bu işte bir gariplik olduğunu hissettim ve yeni servise motoru gözümün önünde sökmesini talep ettim, motoru açar açmaz üzerinde ki kömürlerin en azında 1-2 yaşında eski kömürler olduğunu gördüm. Sonrasında değiştiği söylenen keçelerin eski keçeler olduğunu ve değiştirilmediğini gördük. Rulman konusunda gözle muayenede tesbit edilemeyeceği için yorum yapmak istemiyorum ancak keçe ve kömürlerin değiştirilmediğini göz önüne getirdiğimizde rulman gibi takması sökmesi çok daha zahmetli bir parçanın değiştirilmiş olduğuna da inanmıyorum. Netice olarak Göcek’teki ikinci servis tüm bu işleri yanımızda 900 TL karşılığı yaptı ve arkasından Yorulmaz yat servisinin sahibi Remzi beyi arayıp konuyu anlattığımda konuyu bilmediğini araştırması gerektiğini elemanlarından bilgi alıp muhakkak döneceğini belirtti. Ancak hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı ve daha sonraki aramalarımda telefonlara çıkmadı. Netice olarak benden yapılmayan bir işi yapılmış gibi göstererek (muhtemelen küçük bir temassızlık vardı, onu girderdiler) 2200 TL tahsit ettiler, fatura vermediler. Bu yazıyı diğer tekne sahiplerini bilgilendirmek, denizcilerin istismar edilmelerini önlemek amacı ile yazdım. Lütfen dürüst servislerle çalışın, yapılan işi mümkünse gözünüzle görmeye çalışın. Ayrıca Yorulmaz yat servis gibi firmaların Sizleri yormasına izin vermeyin. Sevgi ve Saygı ile, Mehmet ÖZER P.S. Bu mesajı tanıdığınız tekne sahiplerine ve denizcilik platformlarına iletirseniz, hep birlikte bu gibi suiistimallerin önüne geçmiş oluruz.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

YORULMAZ YAT SERVİS , Muğla Bodrum İlçesinde olup, Denpar Makina A.Ş. nin Türkiye Distribütörlüğünde deniz motorları, dizel motorlar, tekneler, botlar alanında teknik servisi ve satış bayisi olarak hizmeti vermektedir.

Denpar Makina şirketi 1995 yılında denizcilik ve diğer sektörlerdeki tecrübelerini bir araya getiren dört ortak tarafından kuruldu. O tarihten beri sürdürdüğü müşteri odaklı, ciddi ve sorumlu çalışma tarzı sonucunda sektörde saygın bir konuma geldi. Denpar yaptığı her işte önce müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışır. Şirketin müşteri ilişkilerinde benimsediği ana prensip güvenilir bir şekilde onların talep ve gereksinimlerini karşılamaktır. Dolayısıyla müşterilerimizin ürün ve servis kalitemiz hakkındaki olumlu görüşleri şirketimiz için en hakiki kıymettir.

Kuruluş döneminde YANMAR dizel motorları ve KOHLER deniz jeneratörlerinden oluşan ürün gamı, zaman içinde tersanelerin talep ve ihtiyaçları doğrultusundaki teknolojileri kapsayacak yönde genişlemiştir. Günümüzde tekne dengeleme sistemleri, su jetleri, klimalar ve soğuk odalar, yelken vinçleri ve ekipmanları, güverte vinçleri, pasarellalar ve çeşitli kapılar, tatlı su yapıcıları, su altı aydınlatma sistemleri, özel pervaneler ve akıllı denetim sistemleri gibi kategorilerdeki ürünleriyle dünyaca saygın pek çok marka Denpar kataloğundaki yerini almaktadır.

 



Denpar’ın kendini sürekli geliştirme felsefesi tüm şirket kadrosuna sirayet etmiştir. 1995’ten bugüne şirketimiz personel eğitimi, servis ve depolama konularında hep daha ilerisini hedef koymuştur. Servis teşkilatımız gelişen teknoloji ve değişen tekne kullanımı şartlarının doğurduğu ihtiyaçlara yanıt verecek düzeye ve ehliyete yükseltilmiştir.

Kalite Politikası
•Hizmetlerimizi etkileyen kanun, mevzuat, talimat ve prosedürlere uymak,
•Müşteri sözleşme şartlarına uymak,
•İş ve hizmetlerimizin sürekliliğini temin edecek çerçeveleri oluşturmak,
•Sektördeki yenilik ve gelişmeleri takip etmek,
•Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uyma ve etkinliğinin sürekli iyileştirilmesini sağlamak,
•Müşteri memnuniyeti sürekliliğini sağlamak ve arttırmak,
•Müşteri şikâyetlerini açıklık, adalet ve duyarlılık prensipleri çerçevesinde ele alıp en kısa sürede çözümlemek,
•Hizmet kalitesini arttıran, etik değerlere saygılı hizmet sağlamak.



Anahtar Kelimeler: yanmar, kohler, opacmare, deniz motorlari, deniz araclari, yanmar dizel motor, kohler deniz motorlari, yanmar servis, kohler servis, opacmare servis,

Tüm Servis Kategorileri