Umut Elektronik

Umut Elektronik

Tepebaşı Mahallesi Mustafa Asım Köksal Caddesi Numara 6 /A Keçiören - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
100% (1)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

5

1 yorum 281

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

Umut Elektronik 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

AK
arzu karataş 19.09.2020

yetkili servisin yapamadığı televizyonumu tamir edip çalışır hale getirdiler çok memnum oldum tavsiye ederim.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
(Ankara tv tamircisi) Umut Elektronik Ankara’nın Keçiören İlçesinde Faaliyetlerini sürdürmektedir, Ankara’nın her noktasına servis hizmetimiz vardır, Ankara tv tamircisi olarak! Bizim İçin daima müşteri memnuniyeti ön planda olan ilkemizdir, Konusunda uzmanlaşmış TSE belgeli teknik kadromuz ile cihazlarınızın tamir, montaj ve bakım işlemleri profesyonel olarak yapılmaktadır, (Ankaratvtamircisi) Umut Elektronik olarak cihazlarınızı adresinizden teknisyenlerimiz tarafından alıp tamir bakım onarım işlemleri bittikten sonra tekrar adresinize garantili bir şekilde geri getiriyoruz.


(Ankaratvtamircisi) Umut Elektronik Olarak Yaptınğımız İşler Televizyon tamir ve bakımı, Uydu ve Kanal Kurulumu, Uydu Malzemeleri ( reciever lnb çanak vb uydu malzemeleri, televizyon kumandaları, elektronik ürünler ve yedek parça hizmetimiz bulunmaktadır.


Anahtar Kelimeler: lg tv servisi, lg ankara servis, ankara lg servisi, ankara tv servisi, ankara lg tv servisi, lg panel değişimi, lg tv iç ekran değişimi, lg invertör arızası,

Tüm Servis Kategorileri