Uğur Bekar - Singer Dikiş Makinaları Yetkili Servisi

Uğur Bekar - Singer Dikiş Makinaları Yetkili Servisi

M.paşa Mah.şemsi Denizer Sok.geredelioğlu İş Hanı No:16 Merkez - Zonguldak

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
100% (1)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

2

2 yorum 1091

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

Uğur Bekar - Singer Dikiş Makinaları Yetkili Servisi 'ne ait 2 Değerlendirme Bulunmaktadır

SK
Sibel Karagöz 23.04.2022

Merhabalar Singer yetkili servis hizmetiniz devam etmekdemidir.

NB
Nihal Bakırtaş 12.04.2023

Merhaba ben zonguldak merkezden yazıyorum. Elimde Singer Starlet 6699 model makinam var. Ve son iki gündür üst ip çok gerginleşiyor bir anda dikerken ve ip koparma sorunu yapıyor. Denyecek yapılacak bütün herşeyi yaptım. Ama düzelmedi sorun. En son içini açıp baktım. Horozun olduğu kısmı açtım ve en altta ipi yukarı aşağı veren o ince tel bir zaman orda yukarıda takılıyo kalıyor ve geriliyor. Benim ne yapmam lazım o tel mi değişecek acaba? Ve size ait telefon numarasını da arıyorum ve sürekli de çalmıyor. Nerden ulaşabilirim size yeriniz tam olarak nerde? Teşekkürler. Kolaylıklar dilerim

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Uğur Bekar - Singer Dikiş Makinaları Yetkili Servisi, Zonguldak Merkez İlçesinde bulunmaktadır. Singer Türkiye’nin ürün gamı, Ev tipi dikiş makinaları, sanayi tipi dikiş makinaları, ütü sistemleri ve dikişle ilgili her türlü aksesuar ve yedek parçadan oluşmaktadır.


Tüketicilerimizi, müşterilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun eden ve yüzünü güldüren lider bir şirket olmak.


SİNGER Dikiş Makinaları Ticaret A.Ş’yi uluslararasında ve dikiş makinası sektöründe lider bir şirket olarak tanıtmaya devam edeceğiz. Tüketicilere uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunarken, kategorisinde en iyi hizmeti sağlayıp, müşterilerimizle güçlü ortaklıklar kuracağız. Sürdürülebilir ve istikrarlı kazançlar sağlarken çalışanlarımızın, toplumumuzun ve tüketicilerimizin kullanım kolaylığına ve ihtiyaçlarına itibar edeceğiz. Kurumsal sosyal sorumluluk yükümlülüklerimizi yerine getiren ve çevreye saygılı bir şirket olarak faaliyet göstereceğiz.

 



Tüketicilerimizi, müşterilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun etmeyi ve onların yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bu amaca ulaşmak için organizasyonumuzu geliştiriyor, güçlendiriyor ve yetkilendiriyoruz. Değerlerimizi, özümsemiş çalışanlarımızla kurumsal başarıyı garantiliyoruz.



Anahtar Kelimeler: singer, singer dikis makinalari, singer servis, singer yetkili servis, Bilgisayarlı Nakis, Overlok, Recme, Kumas Kesim, Duz Dikis, Zigzag ve Piko, Buharli duzlestirici, utu Masa Sistemi, Kazanli utuler, Dikis Setleri, Makina Ayaklari, igneler, Prova Mankenleri,

Tüm Servis Kategorileri