TEKNİK 23 - Buderus Kombi Yetkili Servisi

TEKNİK 23 - Buderus Kombi Yetkili Servisi

Rızaiye Mahallesi Ertuğrul Sokak No: 28/C Merkez - Elazığ

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

1 yorum 347

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

TEKNİK 23 - Buderus Kombi Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

KE
KADİR ELİTOK (05309067235) 25.11.2020

2020 Başlarından itibaren, Bosch marka kombi cihazım ile ilgili kendilerine her ulaştığımda, telefonu açan bayan personel, sorunum ne ise çözmek için canla başla araştırma yapıyor, sonuca ulaşmak için tedarik desteği sağlayan başka çözüm ortağı firmalara iletişimlerini vererek yardımcı olmaya çalışıyor. Ben bu kadar işine bağlı destek sağlamaya özenle çalışan bir firma personeli ile çok az karşılaştım. Bosch markasına yakışan da bu şekilde gönülden bağlı çalışma arkadaşları ile yoluna kaliteli devam etmektir. Tebrik ediyorum ve o bayan arkadaşa çok ama çok teşekkür edeiyorum.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Teknik 23, Elazığ merkezde Buderus markalı kombi, radyatör ve diğer tüm ısıtma sistemleri için teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır. Buderus, Türkiye genelindeki yaygın teknik servis ağıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Isıtma sektörünün öncü firmalarından Buderus'un tarihi oldukça eski. Buderus ailesi, 1731 yılında Almanya'da kendi isimlerini taşıyan markalarıyla demir üretimine başladı. Firma 1825 yılında, döküm alanındaki tecrübesini, soba üretimine taşıdı. Şirket daha sonra da çelik kazanlı ısıtma sistemleri ve radyatör üretimine yöneldi.





Anahtar Kelimeler: buderus, buderus kombi, buderus radyatör, buderus ısıtma, buderus teknik servis, buderus kombi servisi, buderus servisi,

Tüm Servis Kategorileri