SERVİS24 SATIŞ SONRASI TEKNİK SERVİS

SERVİS24 SATIŞ SONRASI TEKNİK SERVİS

Yalı Mah. Gündem Sok. No:2 Topselvi̇ Kartal - İstanbul Osman Yılmaz Mah. 603 Sok. No25/A Gebze Kocaeli̇ Kartal - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 172

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

SERVİS24 SATIŞ SONRASI TEKNİK SERVİS 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

HD
HÜLYA DAĞLI 09.09.2022

iş yerimizde sılverlıne markalı bulaşık makinesi kullanıyoruz geçen sene motor değişimi olmuştu servis inş. san ve tic den geldiler yaptılar. aradan 1 sene geçti bir kaç gündür makina buşıkları yıkıyor fakat durulamıyor. dünden beri servis inş. san arıyorum gün içinde gelicekler arkadaşlar diyorlar dünde bugüne gelen giden yok arıyorum telefonu arsız arsız acan biri var gelecekler sizi arayacaklar gibi söylemlerde bulunuyor. bende bugün gelmezlerse birdaha gelmesinler dedim tamam iptal ederiz dedi. pessss gerçekten ben sizin servisinizi ücret karşılığı çağrıyorum burası bir işyeri kaç kişi yemek yiyor mutfak personeli birsürü sıkıntı yaşadı. gün içinde bir saat verilir o saat aralığında gelinir dimi ama sizin 0216 452 24 21 numaralı telefonu kim açıyorsa bilinki usturubu çok yanlış ben böyle bir şey görmedim. pess diyorum başkada bişey demiyorum.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Servis 24 2008 yılında küçük ev aletleri teknik servisi olarak kurulmuş ilerleyen yıllarda ürün gamını genişleterek bir çok cihazın teknik servisliğini yapmaya başlamıştır. Geçen süre içersinde ülkemizin sektörlerinde ileri gelen firmalarıyla yetkili servislik anlaşmaları imzalayarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 2017 yılında şirketleşmiştir.


Firmamız, ankastre, beyaz eşya ve küçük ev aletlerinizin bakımı, onarımı ve montaj hizmetlerini sağlamaktadır.spor aletleri bakımı, onarımı ve montaj hizmeti vermektedir. buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ocak, fırın, davlumbaz, microdalga, klima, elektrikli ısıtıcılar, serinleticilerin montajı, bakımı, onarımı itina ile yapılır. Kaliteli ve garantili hizmet verilir.


Anahtar Kelimeler: KARTAL PENDİK TUZLA MALTEPE KADIKÖY ÜSKÜDAR ÜMRANİYE BEYKOZ ŞİLE GEBZE DİLOVASI ÇAYIROVA DARICA YETKİLİ SERVİS,

Tüm Servis Kategorileri