ŞENER ELEKTRONİK  - D-Smart Yetkili Servisi

ŞENER ELEKTRONİK - D-Smart Yetkili Servisi

Hacımutahi̇r Mah. Tümer Sok. Esnaf Si̇tesi̇. A Blok No:8 Ereğli - Konya

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
63% (5)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
38% (3)
Ortalama Puan

2.3

8 yorum 1516

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

ŞENER ELEKTRONİK - D-Smart Yetkili Servisi 'ne ait 8 Değerlendirme Bulunmaktadır

ER
Erdal 10.07.2022

Allah sizin...... versin. Tüm D Smart in

NK
Necmi klinc 12.02.2022

Müşteri memnuniyeti sıfır yetkili anlayan yok

VY
Vedat Yakarşimşek 24.01.2022

12 gün önce net. Başvurusu yaptım daha modem bağlantısına gelen olmadı yardımcı olursanız sevinirim aksi takdirde iptal ettirecem.

Selim inoglu 22.03.2021

Kardeşim d smarti iptal ettirdim makineyi teslim etmek istiyirum bir tlfna bakmaya bu kadar acizmisiniz ekstra para geldiğinde mahkeme de görüşürüz sizinle

AK
Abdullah kocadaş 19.03.2021

Ben yaklaşık 1 ay öncesinde dsmart internet aboneliğimi iptal ettirdim o zamandan beridir modem iadesi için kargo adresi almaya çalışıyorum ama kimse telefona çıkmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum onlar da aradığım numaraya yönlendiriyor. Harici fiyatlandırma geldiğinde mahkemeye gideceğim ve kayıtlari delil olarak göstereceğimden şüpheniz olmasın.

Hanifi Özkan 16.03.2021

Kardeşim nasıl bir firmasınız size birtürlü ulaşamıyorum telefonu açmıyorsunuz belki abartısız 30 kez aradım DSMART ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİRDİM cihazı iade etmek istiyorum .ama size ulaşamıyorum.DSMARTı arıyorum sizin numarayı veriyor ama ulaşmak ne mümkün lütfen Allah rızası için şu telefonlarınıza bir bakın

DG
Döndü Güçlü 27.02.2021

Biz Uğur güçlü adina1ay oncesinde net basv yaptik.4hafta once modem geldi kablo cekmek icin gelmediniz.aradigimizda cikmadiniz.etiketleme yapilmis kablo cekimi icin biran once gelirseniz seviniriz

MY
Mustafa yarar 31.12.2020

İnternet ön başvuru gerçekleştirdim internet baglamak için gelirmisiniz

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

ŞENER ELEKTRONİK - D-Smart Yetkili Servisi bulunduğu yer ve çevresinin D-Smart ürünlerinin satış ve teknik servis hizmetlerini yapmaktadır. İnternet ve televizyon hizmetlerini tek fatura avantajı ile sunan D-Smart, pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda içerik ve servislerini sürekli geliştirmektedir.

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.


D-Smart’ın dijital içerik hizmetleri; tamamı HD kalitesinde film ve dizi kanalları, National Geographic ve Discovery grupları dahil belgesel kanalları, çocuk, yaşam, müzik ve radyo kanallarının yanısıra tüm ulusal kanallar, Türksat ve Hotbird uyduları üzerinden yayın yapan yüzlerce uydu kanalı ve 85'i HD 270’ten fazla kanal ile kullanıcılara sunulmaktadır.

D-Smart, uydu üzerinden verdiği hizmetlere ilave olarak D-Smart GO ile abonelerine D-Smart keyfini internet üzerinden de sunmaktadır. D-Smart GO kullanıcıları bilgisayar, akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden istedikleri zaman D-Smart’ın zengin içeriğine ulaşmaktadır.

Ayrıca, dijital yayıncılık ve internet teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyerek 2010 yılından bu yana internet servisi de sağlayan D-Smart, D-Smart Net markası ile tüm internet paketlerini kullanıcılarına net fiyat tek fatura anlayışı ile sunmaktadır.





Anahtar Kelimeler: d-smart, d-smart servis, d-smart yetkili servis, d-smart teknik servis, d-smart internet, d-smart televizyon, d-smart dijital,

Tüm Servis Kategorileri