PcTekno Bilişim ve Servis hizmetleri

PcTekno Bilişim ve Servis hizmetleri

Merkez Mah. Ferah Sok. Sıdıka Hanım İş Merkezi No:1 D:8 Gaziosmanpaşa - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
100% (2)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

5

2 yorum 292

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

PcTekno Bilişim ve Servis hizmetleri 'ne ait 2 Değerlendirme Bulunmaktadır

MK
Mehmet Kuşçu 31.03.2023

Su dökülen lenovo bilgisayarım hiç açılmıyordu yorumlarına bakarak buraya götürdüm ve detaylı olarak bilgi verdiler önce onay alıp daha sonra tamir ettiler. Öğrenci olduğum için fiyat konusunda da yardımcı oldular. İlgileri için teşekkür ederim.İşini hakkıyla yapan düzgün bir firma.

SY
Selami Yontar 27.07.2022

Arızalı olan bilgisayarım için firma ile görüştüm cihazımı teslim ettiğim ilk günden itibaren; gerek bilgilendirme aşamasında gerek onarım aşamasında detaylı bilgilendirme sağlandı, herşeyden önemlisi de fevkalade bir işçilik sağlayan işletme sahiplerine teşekkürler ederim, sizlere rast geldiğim ve sizlerle tanıştığım için çok mutlu oldum. Teknik servis işlemleri ve yedek parça konusunda bir adres arayanlara bu işletmeyi güvenle seçebileceklerini söylemek isterim.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Güvenilir,Ekonomik ve Garantili servis hizmetleri sunulmaktadır.   Yapılan tüm onarımlar ve yedek parça değişimleri için  yapılan işleme göre 6 ile 24 ay arası garanti verilmektedir.


Laptop Servis hizmeti, donanım güncelleme ve orjinal yedek parça değişim hizmetleri Masaüstü (Desktop PC) servis ve yedek parça değişim hizmetleri Ekran kartı onarım hizmetleri Tablet ekran,soket değişimi, anakart tamiri Server teknik servis ve yedek parça hizmetleri Servis sonrası destek ve garanti hizmetleri 


Anahtar Kelimeler: Pc tekno bilişim, Pctekno servis, laptop servisi, bilgisayar servisi, notebook servisi, özel teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri