ÖZ-TRAKYA OTOGAZ - Aldesa Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

ÖZ-TRAKYA OTOGAZ - Aldesa Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Yeni̇ Sanayi̇ Si̇tesi̇ C-8 Blok No. 9 Merkez - Edirne

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 253

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

ÖZ-TRAKYA OTOGAZ - Aldesa Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

AK
Alperen Kumcu 13.12.2023

1 yıldız bile fazla bu işletmeye. Aracımda LPG'de gaz yememe, stop etme ve 3000 devirde boğulma gibi sıkıntılar vardı. Yaklaşık 1 ay boyunca arabamı 4-5 defa götürdüm. Her seferinde "abi bundan yapıyodur bunu değişelim, şunu değişelim" diye diye oyaladılar. önce enjektör değişelim dediler, atiker enjektör için 2500 TL istediler, istersen 3500 TL'ye daha iyi enjektör var dediler (taktıkları enjektör vikars v-932) taktık 200 liraya gaz ayarı yaptılar. sorun düzelmedi. tekrar gittim bilgisayara bağladılar basınç düşükmüş arka bobinden kaynaklanabilir dediler, onu da değiştirdik 400 TL. gaz filtresi tıkalı olabilir onu da değiştirdik 400TL, en son lpg beynine su kaçmış dediler onu da değiştirdik 2800 TL. Toplamda 7300 TL harcadım ve sorun çözülmedi. Daha sonra aracımı Kırklareli'de bildiğim başka bir ustaya gösterdim, kaputu açtık bir de ne görelim, hortumlarda bariz çatlaklar var. Hortumları kırklarelide yeniledim, "su kaçmış" dedikleri eski beyni de geri taktırdım ve onca parça değişmesine rağmen çözülemeyen sorun çözüldü. sorun hortumlardaymış yani. 2500 çektikleri atiker enjektörleri de kırklarelide 1400'e taktırdım. hortumlar, yeni enjektör ve işçilikle 2000 TL'ye işi başka yerde çözdüm. Eski enjektörle beyni geri götürmeye gittim, abicim 1 aydır getiriyorum arabayı onu değiş bunu değiş, sorun parçalarda değil hortumlardaymış, bu parçaları al paramı geri ver dedim. sanki keyfimden taktırmışım gibi, 1 ay bile kullanılmayan parçayı geri almadı. zar zor beyni geri almaya ikna ettim, ancak elimde hala 3500 TL gibi 2-3 katı kazık fiyata satılmış bir enjektör kaldı. 1 aydır uğraşıyoruz adam çatlak hortumları göremiyor, en son götürdüğümde de hortumların değişip sorunun çözüldüğüne de ikna olmuyor (eski halinin fotoğraflarını attığım halde). sanki kendi taktığı enjektörde sorun çözülmüş gibi... İş bilmedikleri yetmezmiş gibi hatasını kabul edip haddinden fazla fiyat çektiği ve sorun olmayan parçayı değiştirip geri almayan bu insanlara sakın arabanızı götürmeyin, hem paranıza hem zamanınıza yazık. bir de parçaların faturası nerede diye sorduğumda, o gün istemediğim için kesilemezmiş diye saçma sapan bir yanıt aldım. insanları enayi yerine koymayın. o enjektörün parası da haram zıkkım olsun bugün beni kazıklamış olabilirsiniz, bakalım bundan sonra kimi kazıklayabileceksiniz?

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 ÖZ-TRAKYA OTOGAZ , Edirne'nin Merkez İlçesinde Otogaz&LPG teknik servis hizmeti vermektedir. Firmamız da motorlu kara taşıtlarına LPG sistemi montajı ve bakımı hizmetleri, arıza tespit ve çözümü yapılmaktadır. Ülkemizin önde gelen markalarının Yetkili Montaj ve Teknik Servis hizmetini veren servisimiz, Yılların deneyimi ve donanımı ile Montaj dışında birçok markaya da Servis ve Kalibrasyon Uygulama desteği vermektedir. Aracınızın yaşı, modeli, motor hacmi ve yakıt türünü biliyorsanız, Mevcut Lpg sisteminizi değiştirmek veya ilk defa Lpg sistemi taktırmak istiyorsanız bize danışmadan karar vermeyin.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Aldesa Otogaz Sistemleri 1994 yılında Lütfü Çolakoğlu ve Oğulları’nın önderliğinde LPG dönüşüm sistemlerinin Ar-Ge çalışmalarına başlamıştır. 1995 senesinde ilk ürünler Bayiler tarafından arabalara uygulanmaya başlanmıştır. Firmamız ISO9001 ,ECE-R 67, ECE-R 67-01, R 115 gibi kalite sertifikalarını aldıktan sonra 5 kıtada 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapmaya başlamış ve Türkiye’de 300 'ü aşkın bayiye ulaşmıştır. Aldesa Otogaz Sistemleri LPG ve CNG Otogaz dönüşüm kitlerinin karbüratörlü ve enjeksiyonlu tüm modellerini ve sıralı sistem çeşitlerini’de üretmektedir. Aldesa Otogaz Sistemleri 2015 yılında yeni sahibiyle bir kan değişikliğine gitmiştir. Sektördeki bayilerinin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına cevaben yeni ürünleriyle üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir.



Misyonumuz, Çevreye uyumlu yakıt bilincini arttırıcı faaliyetlerde ve alternatif yakıt sistemleri kullanımının dünyada yaygınlaşmasına katkıda bulunmak.


Amacımız, Alternatif yakıt sistemleri konusunda dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyerek faaliyet konumuz ile ilgili Ar-Ge çalışmalarını yaparak üretimde yüksek standartlara ulaşmak.


Hedefimiz, Alternatif yakıt sistemleri konusunda teknoloji geliştiren bir kurum olmak. Tüketicilerin ihtiyaçlarına cevaben yeni ürünleriyle üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir.


Stratejilerimiz, Faaliyette bulunacak ülkelerde, alternatif yakıt sistemleri ile ilgili Uluslararası standartların uygulanması konusunda yerel yöneticiler ve kurumlarla işbirliği yapmaktır.



Anahtar Kelimeler: aldesa, aldesa otogaz, aldesa lpg, aldesa otogaz servis, aldesa servis, aldesa yetkili servis, aldesa teknik servis, aldesa otogaz sistemleri, aldesa sirali gaz sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri