Otorapor(Gaziantep-Şahinbey) - Oto Ekspertiz Merkezi

Otorapor(Gaziantep-Şahinbey) - Oto Ekspertiz Merkezi

Mavikent Mah. Şahinbey Oto Sanayi Sitesi 135025 Nolu Cad. No:11/A Şahinbey - Gaziantep

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 141

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

Otorapor(Gaziantep-Şahinbey) - Oto Ekspertiz Merkezi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

T.
T.Say 21.11.2023

Otorapor Ekspertiz 40 Bin tl Masraflı Arızayı Görmedi Gaziantep Şahinbey Otorapor'da (shb 00032) ekspertiz yaptırdım. Araçta direksiyon kilidinin olmadığını, yerine onu taklit eden parça takıldığını, bcm beyinde oynama ve bozulma olduğunu, yedek anahtarın orijinal olmadığını tespit edemediler. Bunları yetkili servise gittiğimde öğrendim ve rapor verdiler. Masrafta en az 40 bin tl. Ayrıca ekspertiz işlem ve raporunda birçok hata var. Birkaç örnek:bayide liftleri arızalıydı lifte kaldıramadılar. Aracın alt fotoğrafları yok. Dyno testinde araçta oluşacak hasarlardan sorumluluk kabul etmeyiz yaklaşımı nedeniyle de dyno testi yapılmasını istemedik. Bu test yapılmadığı ve elde bir ölçüm sonucu olmadığı halde raporda motor gücüne rakamsal değer yazılmış. Yine rakamsal değer olarak ifadesi gereken motor tork değerine " iyi" yazılmış. Raporda iki ayrı sayfada full paket içinde zaten mevcut olan conta kaçak testi satın alınmamıştır ve yapılmamıştır yazıyor. Conta kaçak testi sayfasında ise sorunsuz yazıyor. Ölçüm yapan aletin ölçüm sonrası fotoğrafı yok, konmamış. Araçta ezik çizik göçük Elle yazılmasına olmasına rağmen başka sayfada yok işaretlenmiş. Aracın direksiyonu elektronik olduğu halde elektronik direksiyon yok yazılmış. Raporda ağır hasar kaydına bakılmadı yazıyor. Araçta arka koltuk ısıtma olmadığı halde çalışıyor yazmış. Obd beyin testi sonuç bölümü teknisyen tarafından yapılan işlemler (arıza var mı yok mu, silindi mi vb. Gibi) yapılan işlemler ve görüş olarak hiç yazılmamış. Bu kadar hata eksiklik çelişki ve müşteriye cevap verilmemesi; Otorapor ekspertiz raporunun rapor değeri taşımadığını, sözde teknik personelin ne kadar teknik personel olduğunu, Gaziantep Şahinbey Otorapor bayinin ekspertiz için tercih edilmemesi gerektiğini göstermektedir. Durumu kendi şikayet hatlarından ilettiğim Otorapor genel merkezi sorunu çözmek yerine, bayiye ekspertiz raporunu alın ücreti iade edin, bu raporu sistemden silelim diye yol göstermiş. Şartlar bölümüne de"ekspertizden Otorapor merkezi değil, bayi ve tekniker sorumluymuş.? " yazmışlar. Mağdur ve bilinçli bir tüketici olarak Otorapor genel merkez ve Gaziantep Şahinbey bayisinin durumunu yazmak gereği duydum.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

 

 Otorapor,Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu ve ikinci el oto test check-up merkezidir.


2007 yılında İstanbul’da faaliyete başlayan Otorapor, bugün ülke çapına yayılmış bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir.Otorapor,teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenler.Araç, tam donanımlı Otorapor servislerinde profesyonel test cihazlarıyla (dinamometre, fren test, yanal kayma, süspansiyon test, dijital far test, akü test, ön boşluk test, lastik derinlik ölçer, boya kalınlık ölçer, gürültü test, OBD diagnoz arıza tespit) tepeden tırnağa 501 NOKTA ekspertizinden geçirilir ve raporu size sunulur. Tüm Otorapor servisleri, noterlerin, bankaların ve trafik müşavirliklerinin mevcut olduğu bölgelerde bulunur.Dolayısıyla araç alım – satım işlemlerinizi hızlı ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.





Anahtar Kelimeler: otorapor, gaziantep, şahinbey, araba, oto ekspertiz, servis, otomotiv, fiat, audi, bmw, dacia, kia, opel, peugeot, honda, hyundai, volvo, volswagen, nissan,

Tüm Servis Kategorileri