Otoeksper (İstanbul - Bağcılar) - Oto Ekspertiz Merkezi

Otoeksper (İstanbul - Bağcılar) - Oto Ekspertiz Merkezi

İnönü Cad. No:99 Bağcılar - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

 Oto ekspertiz360 ;12 yıllık tecrübesiyle en titiz ve özenli bir şekilde çalışarak getirilen tüm araçların küçükten büyüğe her türlü kontrolünü yapıyor. Bu sayede hem aracın motor ve diğer aksamının sağlığını koruyor, hem de müşterinin maddi ve manevi fayda etmesini amaçlıyor.

Güvenilir olmak için doğru bilgi vermek, doğru bilgi içinse kaliteli ekipmanlar gerek.Oto ekspertiz360; son teknoloji ile üretilen aletler ve makineler sayesinde aracın motor, kaporta, lastik ve her türlü iç dış aksamını inceliyor, en küçük ayrıntıları dahi söylemekten çekinmiyor. Böyle olunca kişi kendine göre tedbirini alsın ve sorun büyümeden halledilsin istiyor.

Oto ekspertiz360 sayesinde tedirginliğinizin son bulmasının yanısıra uzun süreli kullanım sağlamanız için koymuş oldukları her teşhis size güven veriyor.

Araçların bakımı ve kontrolü için en doğru bilgilerle müşterilerini aydınlatmaya her daim devam ediyor ve işlerinde güvenilir adımlarla ilerleyerek büyümeye devam ediyor.





Anahtar Kelimeler: otoeksper, istanbul, bağcılar, araba, computest, oto ekspertiz, servis, otomotiv, fiat, ford, audi, bmw, dacia, kia, opel, peugeot, honda, hyundai, volvo, volswagen, nissan, suzukı, ısuzu, renault, jeep,

Tüm Servis Kategorileri