OtoDoktor Hasar Onarım ve Bosch Car Mekanik Servisi

OtoDoktor Hasar Onarım ve Bosch Car Mekanik Servisi

Çavuşoğlu Mah. Sanayi Cad. No: 27/1 Kartal/İstanbul Kartal - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Yetkili Servis tecrübesi üzerine inşa edilen OtoDoktor markasının 2018 yılında İstanbul/Kartal’da faaliyetlerine başlayan OtoDoktor Kartal Şubesi ise, 2.700 m2‘si kapalı alan olmak üzere toplamda 4.500 m2 üzerine kurulu olarak Türkiye’nin en büyük Bosch Car Servislerinden birisi konumundadır. Adana’da 13, İstanbul Kartal’da 3 yılı aşkın süredir hizmet veremeye devam eden OtoDoktor , başta anlaşmalı olduğu DRD Filo Kiralama, Garenta, Hedef Filo Kiralama, Leaseplan, ALD Automotive, Oto Plan, Garanti Filo, Borlease, Teb Arval, Burgan Oto Leasing gibi Türkiye’nin önde gelen filo kiralama şirketleri ve AKSigorta, Allianz, Anadolu, HDI, Sompo Japan, Groupama, Magdeburger, Doğa, Gulf, Ray, Unico, Mapfre, Zurich, Eureko, Ankara, Ethica, Neova, Bereket, Koru, Quicq, Orient, Türkiye, Generali gibi Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerine, bakım, onarım servisi ve hasar merkezi olarak hizmet vermektedir. OtoDoktor Adana ve Kartal Şubeleri, Bosch Car Service güvencesi ile özel servis olarak marka ve model ayrımı olmadan TS-12047 Belgesi kapsamında tüm garantili araçlara, garantisi bozulmadan yetkili servis standartlarında periyodik bakım ve onarım hizmetleri de sunmaktadır. Filo ve özel araçlar için özel bir yaklaşımla “müşteri memnuniyeti önceliğini” ilke olarak benimseyen OtoDoktor, uzman personeli ve yönetim ekibi ile iş ortaklarının da çıkarlarını gözeterek sektörün önemli oyuncuları arasına girmiş ve tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Yüksek müşteri memnuniyeti, yüksek kalite ve ekonomik iş misyonunu marka vaadi olarak belirleyen OtoDoktor, sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacaktır. Olumlu iş birlikleri dileriz.


MEKANİK BAKIM ONARIM HİZMETİ Bosch Car Service (Bosch Araç Servisi)anlaşmamız ile, aracınızın tüm mekanikbakım ve onarım işlemleri alanında uzman teknisyenlerimizle İstanbulKartal ve Adana Otodoktor tesislerimizde Bosch güvencesi altında yapıyoruz. Marka ve modeli ne olursa olsun tüm araçlara TS-12047 belgeli servisimizde yetkili servis kalitesinde hizmet vermekteyiz. TS-12047 belgemiz ile acınızın garantisi devam etse dahi garantisi bozulmadan çok ekonomik fiyatlara periyodik bakım ve onarım işlemlerini yapmaktayız. KAPORTA BOYAHİZMETİ OtoDoktor’da onarımı yapılan tümparçalar, kaliteli boya malzemeleri kullanılarak, en son teknoloji boya fırınlarımızda özenle boyanır.  Aracınızın ekonomik fiyatlarla boyanması, bununla birlikte renk farkı, hatalı boya gibi canınızı sıkacak detayların olmaması boya atölyemizin en önemli önceliğidir. YEDEK PARÇAHİZMETİ Otodoktor Servislerimizde Hasar onarımı vemekanik bakım süreçlerinde, stoklarımızda sizler için tuttuğumuz binlerce parça ile yedek parça beklemeden aracınızı hızlı şekilde teslim alabilirsiniz. MİNİ ONARIM Kasko poliçelerinde belirtilen limitler dahilindeyapılan düzeltmelere mini onarım denir. Mini Onarım; araçların kaporta, boya, iç döşeme, plastik tampon, ön cam, far gibi  parçaları üzerinde yapılan, sigortalının ücret ödemediği ve poliçenin hasarsızlık indirimini etkilemeyen özel bir hizmet paketidir. BOYASIZ GÖÇÜKDÜZELTME Boyasız göçük düzeltme, dış darbeler sonucuaraç kaportasında oluşan, boyanın zarar görmediği, kaporta göçüklerinin otomobilin orijinalliği korunarak ve herhangi bir boyama işlemi yapmaksızın düzeltilmesi işlemidir. OTO ELEKTRİK Elektrik sistemi arızaları, aracın pek çok alandakifonksiyonuna doğrudan etki eder. Bu nedenle elektrik sistemi düzenli olarak kontrol edilmelidir.  Modern araçlarda aracın tüm işleyişi elektronik olarak sensörler tarafından kontrol edilmektedir. ROT BALANS Aracın direksiyonunu bir yöne çevirdiğinizdetekerleklerin de o yöne doğru dönmesini sağlayan dengeye rot denir. Rot ayarı, sağlıklı sürüş için çok önemlidir. Rot ayarı ile çok yakından ilişkili olan balans ayarı ise tekerleklerin birbiri ile olan açısal dengesini ifade eder. ŞASİ DÜZELTME Otomobillerde kazalar sonrası oluşabilecek en önemlihasarlardan birisi şasi hasarlardır. Araç şasisi kaza sonrası hasar görüp eğildiğinde araç sürüşü problemli hale gelebilmektedir. 


Anahtar Kelimeler: Hasar onarım mekanik servis mini onarım bosch car garantili bakım periyodik bakım kaporta yedek parça boyasız göçük mini onarım oto elektrik,

Tüm Servis Kategorileri