ORMETAY OTOMOTİV ELEKTRONİK - Otokar Ticari Araçlar Yetkili Servisi

ORMETAY OTOMOTİV ELEKTRONİK - Otokar Ticari Araçlar Yetkili Servisi

Karapınar Mah. Organize San. Bölgesi 1166 Sk 46.Cad.. No:5/A Merkez - Ordu

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 330

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

ORMETAY OTOMOTİV ELEKTRONİK - Otokar Ticari Araçlar Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

ÇD
Çağdaş duman 28.08.2023

..... bir servis! Ormetay ordu iveco otokar servisi! 2017 Model Sultan otobüsüme servis çalışanı format attı. Çekiş ve yakıt düşecek dedi. Formattan sonra hiç bir değişme olmadığı için aracı servise götürdük. 35 kişi ile orduya giden araba 10 gün serviste yattı. Serviste bilgisayarlı arıza tespit için 1.000₺ ücret yazmışlar ve parayı ödemeden aracı göndermiyorlar. 10 gün boyunca anca bulabildikleri arıza da turbo arızalıymış. Turbonun komple değişmesi gerekiyormuş. Tamirini yaptırın takın dediğimizde turbo tamir olmuyor diye cevap veriyorlar. Turbonun fiyatını sorduğumuzda 80 küsür bin lira artı işçilik. Halbu ki her turbonun tamiri oluyor muş ustasından öğrendik. 10 gün içinde herhangi bir gelişme olmadığı için arabayı servisten almaya karar verdik. Yürüyerek servise giren arabayı çekici ile çıkardık. Rampada çekiş sorunu yaşıyorduk araç servisten çıkarken hiç yola gitmedi dumana boğuluyordu düz yolda ve boş halde!. Sebebi ise turbonun koluna kaynak atmışlar ki araç turbo açmasın hiç yola gitmesin mecbur turboyu değiştirsinler. Tamiri yapılan parçayı tamir yapmadılar yapmadıkları gibi sağlam olan turboyu da bozup teslim ettiler. Eğer bilinçsiz bir şekilde o halde arabayı yürütseydik motoru patlatabilirdik. Çekici ile ünye sanayiye götürüp araca baktırdığımızda aracın turbo açma koluna kaynak atıldığı görüldü. Resimleri çekildi. Turbocuya kaynağı kestirip kartı iptal ettirip manuel ayarlatıldıktan sonra sorunumuz çözüldü. Eğer servisin sözüne inanıp kaynak attıkları turboyu değiştirseydik bizi 100 bin liralık edeceklerdi. Kesinlikle güvenipte gitmeyin! Tüm bu süreçler dahilinde yaklaşık zararımız çekici parası turbo ustasının işçiliği arabanın yatar parası filan 30 bin lirayı buluyor. Servisten bunu talep ettik ödemede yapmadılar yapmadıkları gibi bizi insan yerine de koymadılar. Hukuksal mücadelemiz devam ediyor ve edecekte!

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

ORMETAY OTOMOTİV ELEKTRONİK NAKLİYE İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM METAL SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ., Ordu Merkez İlçesinde yer almaktadır. Otokar'ın ana görevi; ticari araçlar ile çeşitli savunma sanayi mamüllerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır.

Kendi teknolojisini geliştirerek, ürünlerinde yerli ve milli kimlik özelliğini korur; topyekün mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin, çalışanlarının ve ortaklarının memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı hedefler.

Otokar, 1963'ten bu yana kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunuyor. Sakarya’daki 552.000 m²’lik alana kurulu fabrikasında 2000’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Otokar, toplu taşımacılık alanında otobüs, nakliye ve lojistik sektörü için semi-treyler ve hafif kamyon, savunma sanayii için tekerlekli zırhlı ve paletli zırhlı araçlar üretiyor. Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olan Otokar, bugün otomotiv ve savunma sanayiinde fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünleri ile yer alıyor. Türkiye’de otobüs sektöründe ve savunma sanayii kara araçlarında lider olan Otokar, Türkiye’nin milli ana muharebe tankı ALTAY Dönem-1'de ana yüklenici olarak görev almıştır.



KALİTE POLİTİKASI

En kaliteli, yenilikçi ve sorunsuz ürünler tasarlayıp üreterek müşteri  memnuniyetinde sürdürülebilirliği sağlamak

Stratejilerimiz doğrultusunda ilgili tarafların, paydaşların uygulanabilir ihtiyaç, beklenti ve şartlarını tanımlamak, çözüm önermek, yerine getirmek
Kalite yönetim sistemimizi, ürün ve hizmet kalitemizi sürekli iyileştirmek için yeni teknolojileri, kalite tekniklerini araştırıp, uygulamak
Toplam kalite anlayışını firma geneline yaymak ve alt yapısını oluşturmak. Ürünlerimizde sıfır hatayı hedefleyen çalışmaları organize etmek ve müşterilerimize sunduğumuz değeri arttırmak

Vizyon
Otokar, kendi teknolojisini geliştirerek ürünlerinde yerli ve milli kimlik özelliğini korur; topyekûn mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin, çalışanlarının ve ortaklarının memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı hedefler.

Misyon
Otokar'ın ana görevi, ticari araçlar ile çeşitli savunma sanayii mamullerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır.



Anahtar Kelimeler: otokar, otokar servis, otokar yetkili servis, otokar ticari arac, otokar teknik servis, otokar oto,

Tüm Servis Kategorileri