NİSAN SOĞUTMA - Ariston, Hotpoint ve İndesit Yetkili Servisi

NİSAN SOĞUTMA - Ariston, Hotpoint ve İndesit Yetkili Servisi

Orta Mah. Selanik Cad. No:5/A Merkez - Aydın

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
50% (1)
Çok Kötü
50% (1)
Ortalama Puan

1.5

2 yorum 311

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

NİSAN SOĞUTMA - Ariston, Hotpoint ve İndesit Yetkili Servisi 'ne ait 2 Değerlendirme Bulunmaktadır

EG
Eyüp GELEÇ 14.02.2022

15.01.2022 tarihli yazmış olduğum şikayette belirttiğim üzere neticeyi sizlerle paylaşacağımı belirtmiştim.Sonunda defalarca aramadan sonra sorumlu-yetkili kişi Adnan beyin girişimleriyle olduğunu düşünüyorum işlemlerim yapıldı kendisini buradan da teşekkür ediyorum.Daha organize ve müşteri memnuniyetli hizmetler sunmalarını temenni ediyorum.

EG
Eyüp GELEÇ 15.01.2022

Srvis hizmetleri müşteri yaklaşımları çok çok kötü hatta daha ilerisi neyse hakarete girmesin.Suç biraz omlarınsa asıl sorun markanın(gerçi el değiştirdikten sonra iyice kötüleşti de)çünkü arıza kaydı yada servis bakımı işlemlerini garanti uzatma işlemlerini yetkili servislere vermişler aradığınızda başvurunu no yok kurumsallık yok işlem takibi zaten yok başıma gelen bir olay 3 kombim için 2 yıllık garanti uzatmak istedim yetkili servis kendisinde o yıl için garanti uzatma kuponu kaldığını …. fiyattan servis hesabına ödemede bulunduğum halde ki yetkilisine ödeme dekontunu gönderdiğim halde gelen görevli yazılı garanti uzatma evrakı istedi işin daha garip tarafı 2 daire için bakıma gelen istemedi de diğer daireye gelen yetkili garanti uzatma evrakını 2022 Ocak ayında istiyor olması ne kadar geri kalmışlıklarını art niyetli olduklarını köy şirketi olduklarını göstermiyor mu?halbuki servis sorumlusu Adnan yeniev (yetkili servis HURİYE yeniev adına kayıtlı yanlışlık olmasın) uzatma aşamasında zaten ürün seri numaralarını girdiğimizde görebiliyoruz demişti taaaaa 2019 yalında ama parasını verdiğim halde hizmet vermeyen maaalesef Aydın nın Nisan soğutma adı altındaki ARİSTON kombi bakım servisi !!! neyse uzatmayayım anlayacağınız servis yetkilisi diye yetki almış servislerin eline verilmiş durumda inisiyatiflerine kalıyorsunuz bu konuda tüketici hakem heyetine direkt şikayette bulundum müşteri hizmetleriyle bişe uğraşmadım ürünün arkasında duracak olsalar müşteri hizmetleri kayıt altında servis hizmeti yada şeffaf yollu garanti işlemlerini yürütürdü sonucu da memnuniyetle buradan paylaşacağım kuşkunuz olmasın Not:Bu kadar dert yandığın bir ürünü ne diye aldın diye haliyle aklınıza soru işareti gelmiş olabilir daireleri müteahhitten DİREKT eşyalarıyla birlikte aldığım için 3. yılında hemen değiştirmek istemedim mecburiyetten muhatap olmak zorunda kaldım Gelişmeleri adım adım buradan paylaşacağım siz mecbur değilseniz bu duruma düşmeyin dikkat ediniz

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

NİSAN SOĞUTMA - Ariston, Hotpoint ve İndesit Yetkili Servisi, bulunduğu yer ve çevresinde bu markaların beyaz eşyalar, kombiler, klimalar, yoğuşmalı kombiler, hermetik kombiler, elektrikli termosifonlar, klimalar, ısı pompalı termosifonlar, duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, yoğuşmalı yüksek kapasiteli yer tipi kazanlar, solar sistem, ısı pompaları, oda termostatları konusunda yetkili teknik servis desteğini vermektedir.


Ariston, dünyanın dört bir yanında verimli ve yüksek kaliteli konfor çözümlerini İtalyan tasarımı ile buluşturarak sunan uluslararası bir ısıtma ve su ısıtma uzmanıdır.
 
Ariston, uluslararası deneyimi ve müşteri ihtiyaçlarına gösterdiği özen ile 50 yılı aşkın zamandır, 150’den fazla ülkede, milyonlarca ailenin güvenini kazanmıştır. Ariston, tesisat ve bakımın tüm aşamalarının daha pratik ve kolay olmasını sağlayarak işin uzmanları ve profesyonelleri tarafından takdir edilmektedir.

Hotpoint,yoğuşmalı kombiler, hermetik kombiler, elektrikli termosifonlar, klimalar, ısı pompalı termosifonlar, duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, yoğuşmalı yüksek kapasiteli yer tipi kazanlar, solar sistem, ısı pompaları, oda termostatları, boylerlerdir. Ayrıca Hotpoint güvencesi ile beyaz eşya ürünleri de yer almaktadır.
 
 
 





Anahtar Kelimeler: ariston, ariston servis, ariston yetkili servis, ariston teknik servis, ariston kombi, ariston isitma, ariston beyaz esya, ariston yogusmali kombi, ariston termosifon, ariston sofben, hotpoint, hotpoint servis, hotpoint yetkili servis, hotpoint beyaz esya, hotpoint kombi, hotpoint isitma,

Tüm Servis Kategorileri