Hürmak Bilişim Ltd. Şti.

Hürmak Bilişim Ltd. Şti.

Yenişehir Mah. Buluk Sk. No:37/B İzmit - Kocaeli

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Sektörde Gebze'de ilk olmanın mutluluğunu yaşayan firmamız 1996 yılında Gebze ‘de kurulmuş olup, Kocaeli ve Sakarya bölgesindeki müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sağlayabilmek için 2019 yılında da İzmit' te 2. Şubemiz faaliyete başlamıştır. Hizmete başladığımız dünden bugüne kadar müşteri memnuniyetini, güveni ve istikrarı kendine ilke edinmiştir…Firmamız; Gebze, Kocaeli ve Sakarya Bölgesinde ofis dokümantasyon çözümleri, Fotokopi Makinesi ve Yazıcı Kiralama, Satış, Teknik Servis Hizmetleri. İthal Muadil Toner, Orijinal Toner, Fotokopi makinesi ve Yazıcılar için Yedek Parça, Sarf Malzeme İthalat ve Son kullanıcılar için tedarik hizmetleri verilmektedir. İşletmemiz TSE Hizmet yeterlilik belgesi standartlarında çalışmaktadır ve satış ve servis hizmetlerini vermiş olduğu tüm markaların resmi temsilcisidir.


Ofis dokümantasyon çözümleri, Fotokopi Makinesi ve Yazıcı Kiralama, Satış, Teknik Servis Hizmetleri. İthal Muadil Toner, Orijinal Toner, Fotokopi makinesi ve Yazıcılar için Yedek Parça, Sarf Malzeme İthalat ve Son kullanıcılar için tedarik hizmetleri verilmektedir.


Anahtar Kelimeler: gebze fotokopi makinesi kiralama, gebze muadil toner, kocaeli fotokopi makinesi firmaları, kocaeli fotokopi tamiri, kocaeli yazıcı tamiri, muadil toner kocaeli, kocaeli fotokopi kiralama,

Tüm Servis Kategorileri