EcuMasters Lisanslı Araç Yazılım ve Chip Tuning Hizmeti

EcuMasters Lisanslı Araç Yazılım ve Chip Tuning Hizmeti

Merkez Mah. Kağıthane Cad. Bumerang Ofis 1-H Kağıthane - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

Ecumasters; 2016 yılından itibaren Türkiye'nin önde gelen en büyük araç yazılım ve chip tuning bayi ağına sahip olan alanında uzman ekibiyle 58 otomobil markasının lisanslı araç yazılım hizmetini sağlamaktadır.

Chip tuning aracın motor kontrol ünitesi yazılımının değiştirilme işlemine verilen isimdir.  Modern enjeksiyonlu araçlarda motor, ECU (Engine Control Unit) adı verilen bir parça tarafından yönetilmektedir. ECU, aracın hava/yakıt karışım miktarını, avansını, turbo basıncını, yakıtın püskürtülme basıncını ve birçok parametreyi sensörlerinden aldığı verilere dayanarak yönetir. Hangi sıcaklıkta ne kadar benzin gönderileceği, ateşlemenin ne zaman yapılacağı gibi birçok ayar, otomobil üreticileri tarafından ECU içine kaydedilmiştir. Chip Tuning, bu ayarların performans ve yakıt ekonomisine göre yeniden düzenlenmesidir.

Chip tuning sayesinde araç düşük devirde hareket ettirilebilir hale gelir. Ayrıca yakıt tüketimini belirli ölçüde azalttığı bilinmektedir. Bunun yanında Ecumasters yazılım ile aracın performansı arttırılabilir.

Alanında uzman profesyonel ekibi ve güncel yazılımlarıyla sizlere kaliteli hizmet sunmaktadır.





Anahtar Kelimeler: ecumasters, lisanslı araç yazılım, karsan, kia, jeep, toyota.volswagen, jaguar, iveco, isuzu, honda, ford, dodge, fiat, ferrari, dacıa, bmw, audı, oto yazılım, araç yazılım,

Tüm Servis Kategorileri