Düzgün Ticaret - Braun Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Düzgün Ticaret - Braun Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Baraj Yolu 4.Durak Mevsim Apt.4/1 Seyhan - Adana

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

1920'lerin başında mühendis Max Braun, Frankfurt am Main'de bir makine yapımı atölyesi kurdu. Gelişmekte olan radyo yayıncılık endüstrisi için çığır açan buluşlarının gücü üzerine firma 1928'de 400 çalışanıyla kendi fabrika binasını açtı.

Max Braun'un ölümünden sonra, oğulları ellili yılların başlarında şirketin yönetimine geçti. Antetli kağıdından fuar standlarına, sağlık hizmetinden, tüm gıdalardan kafeteryaya kadar şirketin tüm alanlarını kapsayan, insan odaklı bir kurumsal kültürün temelini oluşturuyorlardı. Tasarım efsanesi Dieter Rams'ın himayesinde Braun'un radikal yeni Bauhaus esinli, fonksiyonel ürün tasarımı yeni bir stil standardı belirliyordu.

2005 yılında Procter & Gamble'ın Gillette'i devralması, Braun'ı dünyanın en büyük tüketici ürünü grubunun yirmi dört global markasından biri haline getiriyor. P & G, ev aletleri alanında Braun markasına hakları 2012'de De'Longhi SpA'ya devrediyor. De'Longhi, ilgili patentler ve üretim tesisleri ile birlikte Braun'un çalışanlarının büyük bir bölümünü satın alıyor ve böylece Braun ev aletlerinin devam etmesini sağlayacak. Farklı tasarım, teknolojik yenilik ve güvenilir kaliteyi gelecekte sunmaktır.





Anahtar Kelimeler: braun servis, braun yetkili servis, braun teknik servis, braun kucuk ev aletleri, braun mutfak aletleri, braun isiticilar, aspiratorler, kisisel bakim, kutuler, temizlik,

Tüm Servis Kategorileri