Computest - Oto Ekspertiz Merkezi

Computest - Oto Ekspertiz Merkezi

Hacılar Harmanı Mahallesi 5735. Sokak 3/C Toptancılar Sitesi Merkez - Aksaray

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

Computest Oto Ekspertiz Merkezi 1987 kuruldu.  Firmanın asıl konusu Otomobil servis ekipmanları olup, Oto Ekspertiz Cihazları, Computest cihazları, Oto Ekspertiz bayiliği, Araç muayene istasyonu cihazları ve otomobil servislerinde kullanılan tüm diğer cihazların ithalat, satış ve servis hizmetlerini yapmaktadır.

Türkiye’nin her şehrinde bulunan bütün yetkili ve özel servislere cihaz satışı ve servis hizmeti veriyor. Firmanın en belirgin özelliği temsilciliğini yaptığı firmalar ile çok uzun süreli çalışıyor. Tamamen tarafsız ve bağımsız olarak çalışan tüm bayilerinin cihazları ITALYAN lisanslıdır.  TSE’ye müracaat eden bayilerinin tamamı kalibrasyon kontrollerinden geçmiş ve TSE belgesi almıştır. 

Asıl konusu oto ekspertiz ve otomobil servis ekipmanları olan firmanın kurulduğu günden beri bu konu üzerinde çalışmaktadır ve 27 adet elamanı ile tüm Türkiye geneline en hızlı servis veren firmadır.

Hizmetleri;

Motor Test – Dyno

Fren Testi

Amortisör Testi

Yana Kayma Testi

Boya Kaporta Testi

Arıza Testi

Alt Kontrol

Akü Test

Lastik Test

Şase Kontrol

Far Testi

Kaçak Kontrol





Anahtar Kelimeler: computest, araba, oto ekspertiz, servis, otomotiv, fiat, audi, bmw, dacia, kia, opel, peugeot, honda, hyundai, volvo, volswagen, nissan,

Tüm Servis Kategorileri