BIL GSM TELEFON TAMİRCİSİ- ÖZEL TEKNİK SERVİS

BIL GSM TELEFON TAMİRCİSİ- ÖZEL TEKNİK SERVİS

İsmet Kaptan Mahallesi̇ 1371 Sokak No:2/A 35210 Konak/İzmi̇r Konak - İzmir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

TEMELLERİ 2000 YILINA DAYANAN TELEFON TAMİRİ İLE BAŞLAYIP DAHA SONRA TABLET VE BİLGİSAYAR TAMİRİNİDE İÇİNE ALARAK SEKTÖRDE YILLARDIR DÜRÜSTLÜĞÜ SAĞLAMLIĞI VE KALİTEYİ ÖN PLANDA BULUNDURARAK SİZİN İÇİN HİZMETİN EN İYİSİNİ HER ZAMAN SUNMAYA KARARLI ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ. KONAK TELEFON TAMİRCİSİ DENİNCE AKLINIZA GELECEK İLK ADRESLERDEN BİRİYİZ. İZMİR TELEFON TAMİRCİSİ KONAK TELEFON TAMİRCİSİ İZMİR BİLGİSAYAR TAMİRCİSİİZMİR TABLET TAMİRCİSİ ÇANKAYA TELEFON TAMİRCİSİ. BAŞTA IPHONE OLMAK ÜZERE SAMSUNG, XİOAMİ, HUAWEİ, CASPER GİBİ TÜM MARKA MODELLERE EKRAN DEĞİŞİMİ, ÖN CAM DEĞİŞİMİ, BATARYA DEĞİŞİMİ, KASA DEĞİŞİMİ, SES SORUNLARI, ÖN ARKA KAMERA SORUNLARI, ANAKART ONARIMI GİBİ TÜM TELEFON SORUNLARINDA HİZMET VERMEKTEYİZ.



"Temelleri 2000 yılına dayanan telefon tamiri ile başlayıp daha sonra tablet ve bilgisayar tamirini de içine alarak sektörde yıllardır dürüstlüğü, sağlamlığı ve kaliteyi ön planda bulundurarak sizin için hizmetin en iyisini her zaman sunmaya kararlı adımlarla devam ediyoruz. Konak telefon tamircisi denince aklınıza gelecek ilk adreslerden biriyiz. izmir telefon tamircisi, konak telefon tamircisi, izmir bilgisayar tamircisi, izmir tablet tamircisi, çankaya telefon tamircisi. Başta Apple,iPhone olmak üzere Samsung, Xioami, Huawei, Casper gibi tüm marka modellere ekran değişimi, ön cam değişimi, batarya değişimi, kasa değişimi, ses sorunları, ön arka kamera sorunları, anakart onarımı gibi tüm telefon sorunlarında hizmet vermekteyiz."



Anahtar Kelimeler: samsung özel servis, huawei özel servis, xiaomi özel servis, general mobile servis, lg özel servis, vestel özel servis, oppo özel servis,

Tüm Servis Kategorileri