Babalık Teknik - Premier Yetkili Servisi

Babalık Teknik - Premier Yetkili Servisi

Muradiye Mah.çakırcalı Sk No20 Uzunköprü - Edirne

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (2)
Ortalama Puan

1

2 yorum 231

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

Babalık Teknik - Premier Yetkili Servisi 'ne ait 2 Değerlendirme Bulunmaktadır

AD
Aziz Doğan 15.07.2021

Yerlisi 25TL, orijinali 45TL olan Arçelik 4900 model çamaşır makinesi kapak kilidini takıp 350TL isteyen profosyonel (?) usta. (Makinenin kendisi 500TL etmez.) Bu mantıkla iş yapan bu servise karşı dikkatli olun yoksa bir parça için makinenin 2 kat bedel talebi ile karşı karşıya kalıp bu profosyonel (?) usta ile sorun yaşarsınız.

ES
Eray Suskan 14.03.2021

Sorup soruşturmadan uğradığımız bir dükkan.. Altus marka su ısıtma problemi olmayan bulaşık makinamızı tamire verdik tuz kutusunun değişmesi ve kazanının delik olduğu söylendi yaptırınca herhangi bir sorunu olmadığı uzun yıllar gideceği söylendi 450 TL alındı.. Tamam dedik usta sizsiniz.. Makina eve geldi ilk denemede bile bir baktık ki su ısıtmıyor. Çalışanlarına su ısıtma ile ilgili bir problemi zaten yoktu dediğimizde aynı usta anakartı değişecek bu kadar para... Ve bu servisin hiçbir çözümüde yok. Şaka gibi ama gerçek Servis resmen soğukta yıkayın diyor iade almıyor yani çöpe atılan bi 450 TL anakartıda değiştirseler güvenim yokki güvensiz iş yapılmaz. Benzer problemleri yaşayan komsularımızda var. Bence iş yapmadan önce yazılı garanti almalısınız. Yada tamirat sürecinde başlarında durun..

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Babalık Teknik, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Premier markalı tüm cihazlar için teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmeti vermektedir. Yerli sermayeli Premier, cep telefonları, görüntü-ses ve eğlence sistemleri, derin dondurucu, buzdolabı ve su sebilleri, ısıtma ve soğutma cihazları ile küçük ev aletleri kategorilerinde 300'ü aşkın ürüne sahip.





Anahtar Kelimeler: premier, premier teknik servis, premier servis, premier elektronik, premier beyaz eşya,

Tüm Servis Kategorileri